Аграрні науки та продовольство Автор Базалій В.В., Величко Т.О., Надикто В.Т., Войтович О.П., Шевченко В.Ю., Тип видання підручник, підручник (стереотип
Використання техніки в агропромисловому комплексі
315 грн
Доступність: На складі
У підручнику висвітлені наукові основи забезпечення функціонування сільськогосподарських агрегатів з..
Контроль якості та безпека продукції в галузі (комбікормова галузь)
560 грн
Доступність: На складі
У підручнику наведені основні положення організації технохімічного та технологічного контролю комбік..
Осетрівництво
580 грн
Доступність: На складі
Викладено основи виробництва продукції осетрівництва на підприємствах відповідної спрямованості. Виз..
Основи наукових досліджень
370 грн
Доступність: На складі
У підручнику викладено основи організації та проведення наукових досліджень з використанням методоло..
Основи промислового і сільськогосподарського виробництва
500 грн
Доступність: На складі
У підручнику розглянуто загальні питання основ промислового та сільськогосподарського виробництва, о..
Рослинництво
640 грн
Доступність: На складі
Викладено сучасні еколого-біологічні, агротехнічні, агрохімічні, організаційно-господарські та еконо..