Аграрні науки та продовольство Автор Лико Д.В., Лико С.М., Юзюк С.М., Янюк Т.І., Єгоров Б.В., Величко Т.О., Морозов В.В., Надикто В.Т., Войтович О.П., Калєніков А.Т., Корюненко В.М., Ромащенко М.І., Шаповаленко О.І.
Використання техніки в агропромисловому комплексі
230 грн
Доступність: На складі
У підручнику висвітлені наукові основи забезпечення функціонування сільськогосподарських агрегатів з..
Екологічний контроль в агропромисловому комплексі
285 грн
Доступність: На складі
Навчально-методичний посібник «Екологічний контроль в агропромисловому комплексі» підготовлений для ..
Зрошення сільськогосподарських культур способом дощування
385 грн
Доступність: На складі
Наведено теоретичні основи створення якісного штучного дощу для зрошення сільськогосподарських культ..
Контроль якості та безпека продукції в галузі (комбікормова галузь)
375 грн
Доступність: На складі
У підручнику наведені основні положення організації технохімічного та технологічного контролю комбік..
Краплинне зрошення
270 грн
Доступність: На складі
У навчальному посібнику розглянуто принципи проєктування систем краплинного зрошення з урахуванням к..
Наукові засади розвитку аграрного сектора економіки південного регіону України
370 грн
Доступність: На складі
Видання підготовлено науковцями Інституту водних проблем і меліорації, Інституту зрошуваного землеро..
Наукові основи та практичні аспекти вирощування картоплі за краплинного зрошення на півдні України
145 грн
Доступність: На складі
На основі теоретичного обґрунтування і узагальнення наукових досліджень викладено експериментальні д..
Основи наукових досліджень
245 грн
Доступність: На складі
У підручнику викладено основи організації та проведення наукових досліджень з використанням методоло..
Основи промислового і сільськогосподарського виробництва
335 грн
Доступність: На складі
У підручнику розглянуто загальні питання основ промислового та сільськогосподарського виробництва, о..
Технологія та проектування елеваторів
355 грн
Доступність: На складі
У навчальному посібнику розглянуто принципи побудови технологічних схем, викладено основні засади пр..