Аграрні науки та продовольство Автор Доценко В.І., Надикто В.Т., Лавриненко Ю.О., Онопрієнко Д.М.
Використання техніки в агропромисловому комплексі
230 грн
Доступність: На складі
У підручнику висвітлені наукові основи забезпечення функціонування сільськогосподарських агрегатів з..
Зрошення сільськогосподарських культур способом дощування
385 грн
Доступність: На складі
Наведено теоретичні основи створення якісного штучного дощу для зрошення сільськогосподарських культ..
Наукові основи та практичні аспекти вирощування картоплі за краплинного зрошення на півдні України
145 грн
Доступність: На складі
На основі теоретичного обґрунтування і узагальнення наукових досліджень викладено експериментальні д..
Основи наукових досліджень
245 грн
Доступність: На складі
У підручнику викладено основи організації та проведення наукових досліджень з використанням методоло..
Рослинництво
425 грн
Доступність: На складі
Викладено сучасні еколого-біологічні, агротехнічні, агрохімічні, організаційно-господарські та еконо..