Аграрні науки та продовольство Автор Надикто В.Т., Онуфран Л.І., Захаренко М.О., Палітурка тверда

Біологія продуктивності сільськогосподарських тварин


480 грн

На складі

У підручнику висвітлено питання, що окреслюють фундаментальні принципи забезпечення високої продукти..

Використання техніки в агропромисловому комплексі


230 грн

На складі

У підручнику висвітлені наукові основи забезпечення функціонування сільськогосподарських агрегатів з..

Основи наукових досліджень


245 грн

На складі

У підручнику викладено основи організації та проведення наукових досліджень з використанням методоло..

Ячмінь ярий на півдні України


195 грн

На складі

На основі узагальнення результатів наукових досліджень викладено особливості процесів росту, розвитк..

2000-2022. © Видавництво "Олді+"
Розробка і підтримка сайту: веб-студія Herson IT