Біологія продуктивності сільськогосподарських тварин
- Автор: Горбатенко І.Ю., Гиль М.І., Захаренко М.О.
- Рік видання: 2021
- Тип видання: підручник (стереотипне видання)
- ISBN: 978-966-916-460-5
- Кількість сторінок: 600
- Мова: українська
- Палітурка: тверда
- Формат: 60х84/16
- Видавництво: Видавничий дім «Гельветика»
- Артикул: 0625
- Дивитись змiст книги
У підручнику висвітлено питання, що окреслюють фундаментальні принципи забезпечення високої продуктивності сільськогосподарських тварин, птиці, риби, бджіл в обсязі, необхідному для розв’язання виробничих завдань, пов’язаних з технологією виробництва різних видів продукції тваринництва; фактори та механізми управління метаболічними процесами в організмі продуктивних тварин; механізми травлення у різних сільськогосподарських тварин та їх роль у забезпеченні високої продуктивності; основні способи стимуляції утворення компонентів молока, м’язової тканини, вовни, яєць, меду; шляхи підвищення ефективності виробництва основних видів продукції тваринництва залежно від умов розведення, годівлі та утримання.
460 грн
Доставка відправлень за кордон здійснюється згідно тарифів Укрпошти.
При замовленні книги враховуйте те, що треба буде сплатити кошти за доставку. Для більш детальної інформації зв’яжіться з менеджером.
«Лікування поранених з бойовими ушкодженнями живота»


Банківською карткою VISA / MasterCard

LiqPay (Приват24), Google Pay, Apple Pay