Фізична та колоїдна хімія

Артикул: 0445-НО
Фізична та колоїдна хімія

Посібник призначено для студентів, що навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології». Матеріал посібника дозволяє ознайомитися з найбільш поширеними аналітичними методами, які застосовуються під час виробництва та контролю якості харчової продукції. Ознайомлення з фізико-хімічними методами дослідження дозволить навчитися визначати концентрацію і властивості розчинів і дисперсних систем, досліджувати кінетику фізико-хімічних і технологічних процесів, засвоїти основні закономірності процесів одержання, коагуляції та стабілізації золів, набрякання ВМС. Посібник може бути корисним спеціалістам, що займаються проблемами виробництва та контролю якості харчових продуктів, дослідженням харчових систем та питаннями харчової та продовольчої безпеки.

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
В наявності 270.00

270.00 грн.


В наявності

Оплата і доставка
Відправлення замовлення здійснюється тільки після підтвердження 100% оплати. Способи оплати дивіться на сторінці «Оплата»
Ми здійснюємо доставку замовлень у будь-яке місто України, а також за кордон (якщо є така можливість).

Перед тим як приїхати в офіс, будь ласка, оформіть замовлення і дочекайтеся підтвердження від менеджера.
2000-2020. © Видавництво "Олді+"
Розробка і підтримка сайту: веб-студія Herson IT