Фізична та колоїдна хімія
- Автор: Самойленко С.О., Аксьонова О.Ф.
- Рік видання: 2018
- Тип видання: навчальний посібник
- ISBN: 978-966-2678-55-0
- Кількість сторінок: 340
- Мова: українська
- Палітурка: тверда
- Формат: 60х84/16
- Артикул: 0445
- Дивитись змiст книги
Посібник призначено для студентів, що навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології». Матеріал посібника дозволяє ознайомитися з найбільш поширеними аналітичними методами, які застосовуються під час виробництва та контролю якості харчової продукції. Ознайомлення з фізико-хімічними методами дослідження дозволить навчитися визначати концентрацію і властивості розчинів і дисперсних систем, досліджувати кінетику фізико-хімічних і технологічних процесів, засвоїти основні закономірності процесів одержання, коагуляції та стабілізації золів, набрякання ВМС. Посібник може бути корисним спеціалістам, що займаються проблемами виробництва та контролю якості харчових продуктів, дослідженням харчових систем та питаннями харчової та продовольчої безпеки.
270 грн
Доставка відправлень за кордон здійснюється згідно тарифів Укрпошти.
При замовленні книги враховуйте те, що треба буде сплатити кошти за доставку. Для більш детальної інформації зв’яжіться з менеджером.