Фізична та колоїдна хімія

Артикул: 0445
Фізична та колоїдна хімія

Посібник призначено для студентів, що навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології». Матеріал посібника дозволяє ознайомитися з найбільш поширеними аналітичними методами, які застосовуються під час виробництва та контролю якості харчової продукції. Ознайомлення з фізико-хімічними методами дослідження дозволить навчитися визначати концентрацію і властивості розчинів і дисперсних систем, досліджувати кінетику фізико-хімічних і технологічних процесів, засвоїти основні закономірності процесів одержання, коагуляції та стабілізації золів, набрякання ВМС. Посібник може бути корисним спеціалістам, що займаються проблемами виробництва та контролю якості харчових продуктів, дослідженням харчових систем та питаннями харчової та продовольчої безпеки.

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
В наявності 270

270 грн


В наявності

Оплата і доставка
Замовлення формується від 1 до 5 днів
Способи оплати дивіться на сторінці «Оплата»
Ми здійснюємо доставку замовлень у будь-яке місто України, а також за кордон (якщо є така можливість).

Доставка відправлень за кордон здійснюється згідно тарифів Укрпошти.

При замовленні книги враховуйте те, що треба буде сплатити кошти за доставку. Для більш детальної інформації зв’яжіться з менеджером.

2000-2021. © Видавництво "Олді+"
Розробка і підтримка сайту: веб-студія Herson IT