Енергоефективні технології в харчовій промисловості
Артикул: 2405
- Автор: Пустовойтенко В.П., Серьогін О.О., Кисельов В.Б.
- Рік видання: 2022
- Тип видання: підручник
- ISBN: 978-966-289-595-7
- Кількість сторінок: 548
- Мова: українська
- Палітурка: тверда
- Формат: 60х90/16
- Видавництво: Олді+
- Артикул: 2405
- Дивитись змiст книги
У підручнику викладено теоретичні основи використання вторинної сировини та відходів у галузях харчової промисловості в ролі основної сировини для енергоефективних інноваційних технологій.
Наведено приклади реальних ресурсозберігаючих технологій на підприємствах харчової промисловості та в умовах агропромислових комплексів. Охарактеризована їхня роль в аспекті загальнодержавної політики екологізації, енергетичної незалежності та економічного розвитку.
Підручник призначений для студентів закладів вищої освіти, інженерних працівників, що займаються вивченням харчової промисловості та дослідженням енергоефективних ресурсозберігаючих технологій.
В наявності
735
735 грн
На даний час всі книги друкуються тільки під замовлення. Кожне замовлення виконується протягом 3-4 тижнів.
Способи оплати дивіться на сторінці «Оплата»
Ми здійснюємо доставку замовлень у будь-яке місто України, а також за кордон (якщо є така можливість).
Доставка відправлень за кордон здійснюється згідно тарифів Укрпошти.
При замовленні книги враховуйте те, що треба буде сплатити кошти за доставку. Для більш детальної інформації зв’яжіться з менеджером.
Доставка відправлень за кордон здійснюється згідно тарифів Укрпошти.
При замовленні книги враховуйте те, що треба буде сплатити кошти за доставку. Для більш детальної інформації зв’яжіться з менеджером.