Енергоефективні технології в харчовій промисловості

Артикул: 2405
Енергоефективні технології в харчовій промисловості

У підручнику викладено теоретичні основи використання вторинної сировини та відходів у галузях харчової промисловості в ролі основної сировини для енергоефективних інноваційних технологій.

Наведено приклади реальних ресурсозберігаючих технологій на підприємствах харчової промисловості та в умовах агропромислових комплексів. Охарактеризована їхня роль в аспекті загальнодержавної політики екологізації, енергетичної незалежності та економічного розвитку.

Підручник призначений для студентів закладів вищої освіти, інженерних працівників, що займаються вивченням харчової промисловості та дослідженням енергоефективних ресурсозберігаючих технологій.

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
В наявності 735

735 грн



Оплата і доставка
На даний час всі книги друкуються тільки під замовлення. Кожне замовлення виконується протягом 3-4 тижнів.
Способи оплати дивіться на сторінці «Оплата»
Ми здійснюємо доставку замовлень у будь-яке місто України, а також за кордон (якщо є така можливість).

Доставка відправлень за кордон здійснюється згідно тарифів Укрпошти.

При замовленні книги враховуйте те, що треба буде сплатити кошти за доставку. Для більш детальної інформації зв’яжіться з менеджером.


2000-2022. © Видавництво "Олді+"
Розробка і підтримка сайту: веб-студія Herson IT