Харчові технології та ресторанна справа Формат 60х84/16

Інжиніринг у ресторанному бізнесі


390.00 грн.

На складі

У навчальному посібнику викладені науково-теоретичні та методичні основи інжинірингу у ресторанному ..

Дієтичне харчування


230.00 грн.

На складі

У підручнику наведені сучасні підходи до дієтичного харчування, у тому числі базисні дієти, особливо..

Дизайн интерьера отельно-ресторанных объектов


195.00 грн.

На складі

Рассмотрены методологические подходы к выработке дизайнерских решений применительно к интерьеру поме..

Економіка ресторанного господарства


240.00 грн.

На складі

У навчальному посібнику системно розглянуто економічні питання щодо сутності та особливостей розвитк..

Здорове харчування: практичні рекомендації


190.00 грн.

На складі

У монографії доступно й послідовно розкрито фізіолого-гігієнічні основи та роль харчування в забезпе..

Мікробіологія харчових виробництв


360.00 грн.

На складі

У навчальному посібнику викладений теоретичний і експериментальний матеріал із дисципліни "Мікробіол..

Менеджмент ресторанного господарства


400.00 грн.

На складі

Навчальний посібник «Менеджмент ресторанного господарства» розроблено відповідно до робочої програми..

Методологія і організація наукових досліджень в харчовій галузі


150.00 грн.

На складі

У підручнику викладено роль науки у науково-технічному прогресі, розглянуто основні задачі наукознав..

Нутриціологія


400.00 грн.

На складі

В навчальному посібнику викладено теоретичні основи та роль харчування в забезпеченні процесів життє..

Обладнання закладів ресторанного господарства. Оцінка технічного рівня


235.00 грн.

На складі

У навчальному посібнику викладені науково-теоретичні основи кількісної оцінки технічного рівня та як..

Організація обслуговування в ресторанному господарстві


450.00 грн.

На складі

У підручнику викладено комплексну характеристику організації обслуговування в закладах ресторанного ..

Організація харчування та обслуговування туристів на підприємствах ресторанного господарства


250.00 грн.

На складі

В навчальному посібнику викладена характеристика організації обслуговування туристів на підприємства..

Основи хімії та методи аналізу харчової продукції


295.00 грн.

На складі

У підручнику представлені основні поняття й базові відомості з найважливіших розділів хімії: загальн..

Основні поняття продовольчої безпеки країни


160.00 грн.

На складі

В монографії зроблена спроба узагальнення проблем формування продовольчої безпеки від зародження пон..

Охорона праці в галузі. Ресторанне господарство і торгівля


210.00 грн.

На складі

В навчальному посібнику викладені актуальні питання охорони праці в галузі ресторанного господарства..

Продовольча безпека. Якість та безпечність харчової продукції


170.00 грн.

На складі

В монографії зроблена спроба узагальнення знань щодо управління якістю та безпечністю харчової проду..

Процеси і апарати харчових виробництв


300.00 грн.

На складі

Навчальний посібник «Процеси і апарати харчових виробництв: лабораторний практикум» написано як дода..

Технічна мікробіологія


310.00 грн.

На складі

У підручнику висвітлюються основні питання з технічної мікробіології харчових виробництв: морфологія..

Технологічне проектування підприємств ресторанного господарства


445.00 грн.

На складі

Навчальний посібник містить методичні та практичні рекомендації з технологічного проектування підпри..

Харчова хімія


350.00 грн.

На складі

В навчальному посібнику наведено дані щодо будови, фізико-хімічних та функціонально-технологічних вл..

2000-2020. © Видавництво "Олді+"
Розробка і підтримка сайту: веб-студія Herson IT