Мікробіологія харчових виробництв
Артикул: 0485
- Автор: Капрельянц Л.В., Пилипенко Л.М., Єгорова А.В.
- Рік видання: 2017
- Тип видання: навчальний посібник
- ISBN: 978-966-289-145-4
- Кількість сторінок: 478
- Мова: українська
- Палітурка: тверда
- Формат: 60х84/16
- Артикул: 0485
- Дивитись змiст книги
У навчальному посібнику викладений теоретичний і експериментальний матеріал із дисципліни "Мікробіологія харчових виробництв", яка є однією з базових для фахової підготовки бакалаврів із технологій харчових виробництв. Наведений у виданні матеріал спрямований на набуття студентами знань і практичних навичок у сфері управління технологіями та якістю харчових продуктів за мікробіологічними показниками. Для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за спеціальністю 181 "Харчові технології", аспірантів та спеціалістів, які працюють у сфері мікробіології харчових виробництв.
В наявності
360
360 грн
В наявності
Відправлення замовлення здійснюється тільки після підтвердження 100% оплати. Способи оплати дивіться на сторінці «Оплата»
Ми здійснюємо доставку замовлень у будь-яке місто України, а також за кордон (якщо є така можливість).
Перед тим як приїхати в офіс, будь ласка, оформіть замовлення і дочекайтеся підтвердження від менеджера.