Харчові технології та ресторанна справа Палітурка м’яка

Економіка ресторанного господарства


240.00 грн.

На складі

У навчальному посібнику системно розглянуто економічні питання щодо сутності та особливостей розвитк..

Організація харчування та обслуговування туристів на підприємствах ресторанного господарства


250.00 грн.

На складі

В навчальному посібнику викладена характеристика організації обслуговування туристів на підприємства..

Охорона праці в галузі. Ресторанне господарство і торгівля


210.00 грн.

На складі

В навчальному посібнику викладені актуальні питання охорони праці в галузі ресторанного господарства..

Процеси і апарати харчових виробництв


300.00 грн.

На складі

Навчальний посібник «Процеси і апарати харчових виробництв: лабораторний практикум» написано як дода..

2000-2020. © Видавництво "Олді+"
Розробка і підтримка сайту: веб-студія Herson IT