Харчові технології та ресторанна справа Палітурка тверда

Інжиніринг у ресторанному бізнесі


390.00 грн.

На складі

У навчальному посібнику викладені науково-теоретичні та методичні основи інжинірингу у ресторанному ..

Главная технология успеха ресторанного бизнеса


1500.00 грн.

На складі

Это необычное издание. Такого никогда и нигде ещё не было. Теперь у Вас есть всё самое ценное, и Вам..

Дієтичне харчування


230.00 грн.

На складі

У підручнику наведені сучасні підходи до дієтичного харчування, у тому числі базисні дієти, особливо..

Дизайн интерьера отельно-ресторанных объектов


195.00 грн.

На складі

Рассмотрены методологические подходы к выработке дизайнерских решений применительно к интерьеру поме..

Електронні системи в галузі


180.00 грн.

На складі

У навчальному посібнику викладені науково-теоретичні і методичні основи з питань розвитку електронни..

Здорове харчування: практичні рекомендації


190.00 грн.

На складі

У монографії доступно й послідовно розкрито фізіолого-гігієнічні основи та роль харчування в забезпе..

Корисні страви одеської кухні


240.00 грн.

На складі

У монографії представлені рецептури та послідовність приготування страв Одеської кухні з огляду на н..

Мікробіологія харчових виробництв


360.00 грн.

На складі

У навчальному посібнику викладений теоретичний і експериментальний матеріал із дисципліни "Мікробіол..

Менеджмент ресторанного господарства


400.00 грн.

На складі

Навчальний посібник «Менеджмент ресторанного господарства» розроблено відповідно до робочої програми..

Меню сбалансированного питания для детей


280.00 грн.

На складі

Эта книга является результатом многолетнего опыта и предлагает читателям меню детского питания с исп..

Методологія і організація наукових досліджень в харчовій галузі


150.00 грн.

На складі

У підручнику викладено роль науки у науково-технічному прогресі, розглянуто основні задачі наукознав..

Нутриціологія


400.00 грн.

На складі

В навчальному посібнику викладено теоретичні основи та роль харчування в забезпеченні процесів життє..

Обладнання закладів ресторанного господарства. Оцінка технічного рівня


235.00 грн.

На складі

У навчальному посібнику викладені науково-теоретичні основи кількісної оцінки технічного рівня та як..

Організація обслуговування в ресторанному господарстві


450.00 грн.

На складі

У підручнику викладено комплексну характеристику організації обслуговування в закладах ресторанного ..

Основи хімії та методи аналізу харчової продукції


295.00 грн.

На складі

У підручнику представлені основні поняття й базові відомості з найважливіших розділів хімії: загальн..

Основні поняття продовольчої безпеки країни


160.00 грн.

На складі

В монографії зроблена спроба узагальнення проблем формування продовольчої безпеки від зародження пон..

Продовольча безпека. Якість та безпечність харчової продукції


170.00 грн.

На складі

В монографії зроблена спроба узагальнення знань щодо управління якістю та безпечністю харчової проду..

Технічна мікробіологія


310.00 грн.

На складі

У підручнику висвітлюються основні питання з технічної мікробіології харчових виробництв: морфологія..

Технологічне проектування підприємств ресторанного господарства


445.00 грн.

На складі

Навчальний посібник містить методичні та практичні рекомендації з технологічного проектування підпри..

Товарознавство продовольчих товарів


500.00 грн.

На складі

Підручник із загального товарознавства містить базові теоретичні матеріали та основні нормативні док..

Харчова хімія


350.00 грн.

На складі

В навчальному посібнику наведено дані щодо будови, фізико-хімічних та функціонально-технологічних вл..

Сушіння та зберігання зерна


0.00 грн.

У виданні

У підручнику викладені основні положення, що стосуються будови, хімічного складу та властивостей зер..

2000-2020. © Видавництво "Олді+"
Розробка і підтримка сайту: веб-студія Herson IT