Харчові технології та ресторанна справа Тип видання навчальний посібник

Інжиніринг у ресторанному бізнесі


390.00 грн.

На складі

У навчальному посібнику викладені науково-теоретичні та методичні основи інжинірингу у ресторанному ..

Електронні системи в галузі


180.00 грн.

На складі

У навчальному посібнику викладені науково-теоретичні і методичні основи з питань розвитку електронни..

Мікробіологія харчових виробництв


360.00 грн.

На складі

У навчальному посібнику викладений теоретичний і експериментальний матеріал із дисципліни "Мікробіол..

Менеджмент ресторанного господарства


400.00 грн.

На складі

Навчальний посібник «Менеджмент ресторанного господарства» розроблено відповідно до робочої програми..

Нутриціологія


400.00 грн.

На складі

В навчальному посібнику викладено теоретичні основи та роль харчування в забезпеченні процесів життє..

Обладнання закладів ресторанного господарства. Оцінка технічного рівня


235.00 грн.

На складі

У навчальному посібнику викладені науково-теоретичні основи кількісної оцінки технічного рівня та як..

Охорона праці в галузі. Ресторанне господарство і торгівля


210.00 грн.

На складі

В навчальному посібнику викладені актуальні питання охорони праці в галузі ресторанного господарства..

Харчова хімія


350.00 грн.

На складі

В навчальному посібнику наведено дані щодо будови, фізико-хімічних та функціонально-технологічних вл..

2000-2020. © Видавництво "Олді+"
Розробка і підтримка сайту: веб-студія Herson IT