Харчові технології та ресторанна справа Тип видання підручник

Методологія і організація наукових досліджень в харчовій галузі


150.00 грн.

На складі

У підручнику викладено роль науки у науково-технічному прогресі, розглянуто основні задачі наукознав..

Організація обслуговування в ресторанному господарстві


450.00 грн.

На складі

У підручнику викладено комплексну характеристику організації обслуговування в закладах ресторанного ..

Основи хімії та методи аналізу харчової продукції


295.00 грн.

На складі

У підручнику представлені основні поняття й базові відомості з найважливіших розділів хімії: загальн..

Процеси і апарати харчових виробництв


300.00 грн.

На складі

Навчальний посібник «Процеси і апарати харчових виробництв: лабораторний практикум» написано як дода..

Технічна мікробіологія


310.00 грн.

На складі

У підручнику висвітлюються основні питання з технічної мікробіології харчових виробництв: морфологія..

Товарознавство продовольчих товарів


500.00 грн.

На складі

Підручник із загального товарознавства містить базові теоретичні матеріали та основні нормативні док..

Сушіння та зберігання зерна


0.00 грн.

У виданні

У підручнику викладені основні положення, що стосуються будови, хімічного складу та властивостей зер..

2000-2020. © Видавництво "Олді+"
Розробка і підтримка сайту: веб-студія Herson IT