Гастрономічний туризм

Артикул: 1998
Гастрономічний туризм
  • Автор: Дишкантюк О. В.
  • Рік видання: 2021
  • Тип видання: підручник
  • ISBN: 978-966-289-463-9
  • Кількість сторінок: 136
  • Мова: українська
  • Палітурка: тверда
  • Формат: 60*84/16
  • Видавництво: ОЛДІ +
  • Артикул: 1998
  • Дивитись змiст книги

У підручнику викладено науково-теоретичні та практичні питання розвитку гастрономічного туризму. Описано становлення, розвиток та понятійний апарат. Охарактеризовані об’єкти гастрономічного туризму, зокрема увага приділена етнічним кухням, концептуальним ресторанам, локальним харчовим системам, гастрономічним івентам. Описаний досвід розвитку гастрономічного туризму в країнах світу. Висвітлено особливості розвитку гастрономічного туризму в Україні.

Призначений для студентів, які навчаються за спеціальностями «Туризм», «Готельно-ресторанна справа», також може бути корисним спеціалістам і підприємцям сфери ресторанного та туристичного бізнесу.

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
В наявності 160

160 грн


В наявності

Оплата і доставка
Замовлення формується від 1 до 5 днів
Способи оплати дивіться на сторінці «Оплата»
Ми здійснюємо доставку замовлень у будь-яке місто України, а також за кордон (якщо є така можливість).

2000-2021. © Видавництво "Олді+"
Розробка і підтримка сайту: веб-студія Herson IT