Стандартизація, метрологія та сертифікація
Є в наявності
Артикул:
2629
Характеристики видання
Способи доставки
- Самовивіз з Нової пошти
- Кур'єр Нової Пошти
- Самовивіз з офісу видавництва
- Інші транспортні служби
Способи оплати
- Готівкою при отриманні
- Безготівковий переказ
- Приват24
У підручнику наведено основи стандартизації, метрології, управління якістю, сертифікації та загальні характеристики НАССР, а також основи законодавчої бази національної системи стандартизації. Розглянуто теоретичні основи та методи стандартизації, різновиди методів, засобів і способів вимірювань у метрології, нормативно-правові, організаційні та методологічні основи стандартизації та сертифікації в Україні.
Навчальний матеріал викладено з урахуванням особливостей майбутньої виробничої діяльності фахівців у сфері ресторанного господарства, хлібопекарського виробництва, харчового й переробного виробництв. Підручник рекомендується для студентів, які навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології».
- Автори:
- Салавеліс А.Д., Павловський С.М.
- Рік видання:
- 2023
- Тип видання:
- підручник
- ISBN:
- 978-966-289-713-5
- Кількість сторінок:
- 212
- Мова:
- українська
- Палітурка:
- м’яка
- Формат:
- 60х90/16
- Видавництво:
- Олді+
Поки немає відгуків