Книги та підручники з харчових технологій та переробки
Харчова промисловість охоплює велику кількість різноманітних підприємств з переробки сировини і приготування продуктів харчування. Це дуже відповідальна діяльність, від якої на пряму залежить стан здоров’я людей. Робота у цьому напрямі вимагає поглиблених професійних знань із неперервним їх оновленням. Видавництво «Олді+» радо допоможе в цьому, запропонувавши спеціалізовану фахову літературу.
Харчові технології та переробка – підручники купити в «Олді+»
Процеси переробки харчових продуктів починаються ще на стадії збору сировини. Велику роль у цьому відіграє її правильне зберігання і транспортування. Не менш значущими є технології приготування напівфабрикатів і готових продуктів, їх подальше збереження і дотримання відповідних умов продажу кінцевому споживачеві. Усе це є неможливим без належної фахової освіти. Для якісного навчання і підвищення професійного рівня видавництво «Олді+» пропонує:
- фахова довідкова література для спеціалістів-практиків;
- монографії щодо сучасних наукових досягнень;
- підручники для студентів;
- збірки практикумів для студентів і викладачів профільних дисциплін;
- коментарі і роз’яснення щодо вимог діючих державних стандартів у харчовій і переробній галузі;
- посібники з організації праці підприємств громадського харчування;
- спеціальна література з галузевого менеджменту.
Харчові технології та переробка: популярні видання у каталозі «Олді+»
Окрім підручників і вузькоспеціалізованих довідників, видавництво «Олді+» пропонує безліч цікавих і корисних книжок, що познайомлять читачів з національною кухнею, історією її формування і розвитку, особливостями харчових уподобань і перевагами різних напрямів виробництва в усіх регіонах країни. До уваги читачів пропонуються збірки кулінарних рецептів національних і регіональних кухонь, поради щодо формування дієт і організації збалансованого харчування для різних вікових груп, включно з урахуванням особливих потреб немовлят і людей із захворюваннями внутрішніх органів.
Підручники й інші книги з харчових технологій та переробки купити легко
Усі книжки розділу «Харчові технології та переробка» представлені в оновленому каталозі і інтернет-магазині на сайті видавництва «Олді+». Тут кожен може розглянути вподобану книжку, познайомитись з її змістом і зробити покупку за найнижчою ціною, від виробника.