Каталог товарів

Гастрономічний туризм

Немає на складі
Є в наявності
Артикул: 1998
0 грн
310 грн
+
На даний час всі книги друкуються тільки під замовлення.
Кожне замовлення виконується протягом 10 робочих днів.
Характеристики видання
Автори:
Дишкантюк О.В. , ще (1)
Рік видання:
2021
Тип видання:
підручник
Кількість сторінок:
136
Способи доставки
  • Самовивіз з Нової пошти
  • Кур'єр Нової Пошти
  • Самовивіз з офісу видавництва
  • Інші транспортні служби
Способи оплати
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий переказ
  • Приват24
Анотація

У підручнику викладено науково-теоретичні та практичні питання розвитку гастрономічного туризму. Описано становлення, розвиток та понятійний апарат. Охарактеризовані об’єкти гастрономічного туризму, зокрема увага приділена етнічним кухням, концептуальним ресторанам, локальним харчовим системам, гастрономічним івентам. Описаний досвід розвитку гастрономічного туризму в країнах світу. Висвітлено особливості розвитку гастрономічного туризму в Україні.

Призначений для студентів, які навчаються за спеціальностями «Туризм», «Готельно-ресторанна справа», також може бути корисним спеціалістам і підприємцям сфери ресторанного та туристичного бізнесу.

Характеристики
Автори:
Дишкантюк О.В., Власюк К.В.
Рік видання:
2021
Тип видання:
підручник
ISBN:
978-966-289-463-9
Кількість сторінок:
136
Мова:
українська
Палітурка:
тверда
Формат:
60х84/16
Видавництво:
Олді+
Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*