Забезпечення конкурентоспроможності харчової промисловості України: теорія і практика
- Самовивіз з Нової пошти
- Кур'єр Нової Пошти
- Самовивіз з офісу видавництва
- Інші транспортні служби
- Готівкою при отриманні
- Безготівковий переказ
- Приват24
У монографії розглянуто: сутність процесу глобалізації та її складових; вплив різних форм глобалізаційних процесів на національну економіку та її суб’єкти; стан, динаміку та тенденції розвитку харчової промисловості України; класифікацію сучасних методів оцінювання конкурентоспроможності об’єктів; теорія та методологія забезпечення конкурентоспроможності та ефективності функціонування харчової промисловості України на підставі її персистентної трансформації через механізм застосування стратегічної реструктуризації; методичні підходи та інструменти для оцінки конкурентоспроможності харчової промисловості та її суб’єктів в процесі проведення імпаритетної реструктуризації для її персистентної трансформації.
Дослідження в даній монографії, присвячені питанням забезпечення та ефективності функціонування конкурентоспроможності харчової промисловості України, можуть бути корисними для науковців, керівників органів державної влади та сфери управління промисловістю, малого бізнесу та агропромислового комплексу України, докторантам та аспірантам, студентам СВО «Магістр» та СВО «Бакалавр».
- Автор:
- Купріна Н.М.
- Рік видання:
- 2019
- Тип видання:
- монографія
- ISBN:
- 978-966-916-983-9
- Кількість сторінок:
- 304
- Мова:
- українська
- Палітурка:
- тверда
- Формат:
- 60х84/16
- Видавництво:
- Видавничий дім «Гельветика»