Каталог товарів

Забезпечення конкурентоспроможності харчової промисловості України: теорія і практика

Немає на складі
Є в наявності
Артикул: 2088
0 грн
540 грн
+
На даний час всі книги друкуються тільки під замовлення.
Кожне замовлення виконується протягом 10 робочих днів.
Характеристики видання
Автор:
Купріна Н.М.
Рік видання:
2019
Тип видання:
монографія
Кількість сторінок:
304
Способи доставки
  • Самовивіз з Нової пошти
  • Кур'єр Нової Пошти
  • Самовивіз з офісу видавництва
  • Інші транспортні служби
Способи оплати
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий переказ
  • Приват24
Анотація

У монографії розглянуто: сутність процесу глобалізації та її складових; вплив різних форм глобалізаційних процесів на національну економіку та її суб’єкти; стан, динаміку та тенденції розвитку харчової промисловості України; класифікацію сучасних методів оцінювання конкурентоспроможності об’єктів; теорія та методологія забезпечення конкурентоспроможності та ефективності функціонування харчової промисловості України на підставі її персистентної трансформації через механізм застосування стратегічної реструктуризації; методичні підходи та інструменти для оцінки конкурентоспроможності харчової промисловості та її суб’єктів в процесі проведення імпаритетної реструктуризації для її персистентної трансформації.

Дослідження в даній монографії, присвячені питанням забезпечення та ефективності функціонування конкурентоспроможності харчової промисловості України, можуть бути корисними для науковців, керівників органів державної влади та сфери управління промисловістю, малого бізнесу та агропромислового комплексу України, докторантам та аспірантам, студентам СВО «Магістр» та СВО «Бакалавр».

Характеристики
Автор:
Купріна Н.М.
Рік видання:
2019
Тип видання:
монографія
ISBN:
978-966-916-983-9
Кількість сторінок:
304
Мова:
українська
Палітурка:
тверда
Формат:
60х84/16
Видавництво:
Видавничий дім «Гельветика»
Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*