Мікробіологія молока і молочних продуктів
Є в наявності
Артикул:
ub00042
Характеристики видання
Автори:
Бергілевич О.М. , ще (3)
Рік видання:
2023
Тип видання:
навчальний посібник (стереотипне видання)
Кількість сторінок:
205
Способи доставки
- Самовивіз з Нової пошти
- Кур'єр Нової Пошти
- Самовивіз з офісу видавництва
- Інші транспортні служби
Способи оплати
- Готівкою при отриманні
- Безготівковий переказ
- Приват24
Практикум складається з трьох розділів. У розділі “Загальна мікробіологія” викладені методи вивчення загальної мікробіологічної техніки, у розділі “Спеціальна мікробіологія” наведені методи мікробіологічного дослідження молока та молочних продуктів відповідно до нормативних документів. Розділ “Науково-дослідна робота” містить загальні методичні вказівки з проведення наукової роботи та орієнтовні теми й послідовність їх виконання.
Для студентів, магістрів, аспірантів, викладачів, а також наукових співробітників.
- Автори:
- Бергілевич О.М., Касянчук В.В., Власенко І.Г. , Касянчук В.В.
- Рік видання:
- 2023
- Тип видання:
- навчальний посібник (стереотипне видання)
- ISBN:
- 978-966-680-525-9
- Кількість сторінок:
- 205
- Мова:
- українська
- Палітурка:
- м’яка
- Формат:
- 60х84/16
- Видавництво:
- Університетська книга
Поки немає відгуків