Фізіологія харчування
Є в наявності
Артикул:
ub00067
Характеристики видання
Автори:
Павлоцька Л.Ф. , ще (2)
Рік видання:
2023
Тип видання:
підручник (стереотипне видання)
Кількість сторінок:
480
Способи доставки
- Самовивіз з Нової пошти
- Кур'єр Нової Пошти
- Самовивіз з офісу видавництва
- Інші транспортні служби
Способи оплати
- Готівкою при отриманні
- Безготівковий переказ
- Приват24
У підручнику наведено відомості про анатомію і фізіологію основних систем організму, значення різних компонентів їжі для людини відповідно до її віку, професії, умов життя й праці, особливості харчування різних верств населення. Складається з чотирьох розділів, до кожного з яких додано перелік запитань для самостійної підготовки студентів до семінарських занять за відповідною темою; лабораторного практикуму і додатків.
Для студентів інженерно-технологічних та інженерно-педагогічних спеціальностей 6.01010420 «Професійна освіта. Технологія харчової промисловості та організація громадського харчування».
- Автори:
- Павлоцька Л.Ф., Дуденко Н.В., Левітін Є.Я
- Рік видання:
- 2023
- Тип видання:
- підручник (стереотипне видання)
- ISBN:
- 978-966-680-535-8
- Кількість сторінок:
- 480
- Мова:
- українська
- Палітурка:
- м’яка
- Формат:
- 60х84/16
- Видавництво:
- Університетська книга
Поки немає відгуків