Технічна мікробіологія
Є в наявності
Артикул:
0296
Характеристики видання
Автори:
Капрельянц Л.В. , ще (2)
Рік видання:
2020
Тип видання:
підручник (стереотипне видання)
Кількість сторінок:
432
Способи доставки
- Самовивіз з Нової пошти
- Кур'єр Нової Пошти
- Самовивіз з офісу видавництва
- Інші транспортні служби
Способи оплати
- Готівкою при отриманні
- Безготівковий переказ
- Приват24
У підручнику висвітлюються основні питання з технічної мікробіології харчових виробництв: морфологія, фізіологія, систематика, екологія мікроорганізмів, їхня роль у кругообігу речовин і енергії в природі. ... Підручник підготовлений за новою програмою в зв’язку з введенням спеціальності «Біотехнологія». Порівняно з першим виданням книга доповнена основними відомостями з генетики мікроорганізмів, про роль біологічно активних речовин і продуктів на основі пробіотичних культур, про методи промислового використання мікроорганізмів. Розширені та доповнені інші розділи.
Затверджено Міністерством освіти і науки України для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології».
- Автори:
- Капрельянц Л.В., Пилипенко Л.М., Єгорова А.В.
- Рік видання:
- 2020
- Тип видання:
- підручник (стереотипне видання)
- ISBN:
- 978-966-289-148-5
- Кількість сторінок:
- 432
- Мова:
- українська
- Палітурка:
- тверда
- Формат:
- 60х84/16
- Видавництво:
- Олді+
Поки немає відгуків